- Hoşgeldiniz

Sarıyer Firma Rehberi | Posta Kodu, Elektrik Arıza, Su Kesintisi

Sitemizde Toplam 706 Firma, 140 Haber, 2 Ürün ve 5 İlan Bulunuyor.

Sarıyer Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi SSS

Ana Sayfa » Haberler » Sarıyer Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi SSS

İlçemizin ilk ve tek devlete ait hizmet veren diş hastanesi olan Sarıyer Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile ilgili sitemize pek çok soru yöneltiliyor. Bu soruları “SSS” yani “Sıkça Sorulan Sorular” olarak bir yazı haline getirmek istedik. Böylelikle bundan sonra gelebilecek olan aynı veya benzer soruların yanıtlarını da yazımızdan öğrenebilirsiniz.

Bu yazımızı soru-cevap şeklinde yanıtlayalım;

Soru 1 : Sarıyer Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi nerede ve buraya nasıl gidilir?

Cevap 1 : Diş Hastanesi Sarıyerliler tarafından Tarabyaüstü olarak da bilinen Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunuyor. Mahalle’den geçen Arabayolu Caddesi üzerinde kapı numarası 29 olan binada bulunuyor. Hastanenin önüne kadar toplu ulaşım kullanılarak 29C Tarabyaüstü-Kabataş otobüsü ile, şapkasında Tarabyaüstü yazan minibüslerle gidilebilir. Ya da yine toplu ulaşımla Hacıosman Metrosu’nda inilerek yaklaşık 650 metre(9 dk) yürüyerek de ulaşılabilir. Yine aynı şekilde Hacıosman’dan geçen otobüs ve minibüslerle de bu şekilde hastaneye ulaşılabilir.

Soru 2 : Hastane ile nasıl iletişim kurabilirim?

Cevap 2 : Hastane ile telefon, faks ve mail adresi üzerinden iletişim kurulabilir.

Telefon numarası: (0212) 328 35 35

Faks numarası: (0212) 223 11 72

Mail adresi: sariyeradsm@outlook.com

Soru 3 : Sarıyer Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ne nasıl randevu alabilirim?

Cevap 3 : Hastaneye randevu almak diğer devlet hastaneleri gibi iki yöntemle olabiliyor. Birinci yöntem sabit veya cep telefonlarınızdan “182” numaralı randevu hattını arayarak alınabilen yöntemdir. İkinci yöntem ise internet üzerinden MHRS Randevu sisteminden alınabilecek yöntemdir.

Soru 4 : Hastanede hangi klinikler bulunuyor?

Cevap 4 : Hastanede Acil Diş Kliniği, Protez Kliniği, Pedodonti Kliniği, Ağız Diş ve Çene Cerrahisi Kliniği, Genel Diş Kliniği (Hastalarımızın 182 MHRS’ den randevu aldıktan sonra ilk başvurdukları kliniktir. ) bulunuyor.

Soru 5 : Hastanede tedavi olmak ücretli mi?

Cevap 5 : Kurum devlet hastanesi olduğundan dolayı SGK sigortanız geçmektedir. Halk arasında bu sistem ücretsiz olarak bilinse de diğer devlet hastanelerinde olduğu gibi belli başlı muayene ücretleri ve tedaviye göre ücret alınmaktadır. Tabi ki bu özel hastanelere ve polikliniklere göre çok daha düşün tutarda olacaktır.

Soru 6 : Hastanede çocuklar için tedavi uygulanıyor mu, yani çocuk kliniği bulunuyor mu?

Cevap 6 : Evet, 4. soruda belirttiğimiz “Pedodonti Kliniği” çocukların diş rahatsızlıklarına yönelik hizmet veren diğer bir adıyla çocuk kliniğidir.

Soru 7 : Sarıyer Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde implant tedavisi uygulanıyor mu?

Cevap 7 : Hayır, Sarıyer Diş Hastanesi‘nde implant tedavisi uygulaması yapılmıyor.

Soru 8: Dolgu tedavisi uygulanıyor mu?

Cevap 8 : Evet, hastanede dolgu tedavisi uygulanmaktadır.

Soru 9: Kanal tedavisi uygulanıyor mu?

Cevap 9 : Evet, hastanede kanal tedavisi uygulanmaktadır.

Soru 10 : Köprü diş tedavi uygulaması yapılıyor mu?

Cevap 10 : Evet, köprü diş olarak da bilinen köprü diş protezi uygulaması yapılmaktadır.

Soru 11 : Hastanede acil bölümü bulunmakta mıdır?

Cevap 11 : Evet, hastanede acil kliniği bulunmaktadır. Ancak bu klinik de diğer klinikler gibi mesai saatleri içinde hizmet vermektedir.

Soru 12 : Hastanenin çalışma(mesai) saatleri kaçla kaç arası?

Cevap 12 : Hastane sabah 08:00 ile akşam 16:30’a kadar hizmet vermektedir.

Soru 13 : Haftasonları açık mı?

Cevap 13 : Hayır, haftasonları mesai saatleri dışında olduğundan dolayı hizmet vermiyor.

Soru 14 : Randevusuz gidilebiliyor mu?

Cevap 14 : Hayır, hastaneye gitmeden önce mutlaka Soru 3’teki yöntemlerden birini kullanarak randevu alınmalıdır.

Not: Diğer sorularınızı bize hemen aşağıda bulunan yorum kısmından ya da iletisim@sariyer.web.tr adresine mail atarak ulaştırabilirsiniz. Sorularınız bu yazının devamına eklenerek aynı sorunları yaşayanların işini kolaylaştırmaları sağlanacaktır.

Sağlıklı günler dileriz..

 

Etiketler: tarabyaüstü diş hastanesi, hacıosman diş hastanesi, hacıosman ağız ve diş sağlığı merkezi, sarıyer diş hastanesi, nasıl ulaşabilirim, nasıl giderim, istinyeden, yeniköyden, bahçeköyden, tarabyadan, beşiktaştan, fatihten, mecidiyeköyden, zincirlikuyudan, leventten, gültepeden, sanayi mahallesinden, seyrantepeden, pınar mahallesinden, poligondan, reşitpaşadan, emirgandan, nerede, hangi poliklinikler var, bulunuyor, tedavi yöntemleri, porselen diş, krom köprü, implant kaç para, tedavi fiyatları, uygulamalar, ne kadar, kaç lira, kaplama diş, ortodonti, konservatif diş, hekim muayenesi, film çekiliyor mu, siyalografi, tomografi, konsültasyon, dolgu, kanal tedavisi, sarıyer implant, devlet diş hastanesi

13 Aralık 2016 tarihinde eklenmiş ve kez okunmuş.

YORUMLAR

İsminiz

 

E-Posta Adresiniz

Yorumunuz